Tenten en hallen in Sprundel (regio Breda)


Elko Rentals


Rucphensebaan 16 4714 AW Sprundel

: 0165 - 381617: 06 - 20391425: 084 - 7320214:

Facebook

Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Hiervoor werkt u natuurlijk samen met een veelzijdige verhuurspecialist. Elko Rentals adviseert en ondersteunt u zowel bij de organisatie als de verzorging van uw unieke feest of evenement

Elko Rentals ademt de gemoedelijke Brabantse sfeer. We besteden veel tijd aan persoonlijke gesprekken met onze klanten. Onze klanten weten dat ze bij Elko Rentals worden gekoesterd. Onze ervaring, vakmanschap en goede materialen staan dan ook borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Bij ons geldt altijd: "afspraak is afspraak".

Wij leveren door heel Nederland met onze eigen transportservice. Indien u dit wenst, worden de gehuurde materialen voor u op locatie bezorgd en opgebouwd. Bovendien zorgen wij er continu voor dat onze materialen keurig schoon en van prima kwaliteit zijn.

Bij afname van ons drankenassortiment worden vanzelfsprekend de niet-aangebroken flessen, kratten en fusten niet aan u in rekening gebracht. Ook het verzorgen van de complete catering behoort tot de mogelijkheden. U ontvangt bij ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw feest of evenement van A tot Z verzorgen door Elko Rentals. Voor verhuur van onder meer podia, dansvloeren, tafels en stoelen, linnengoed, springkussens, decoratie, tenten, glazen en servies, dranken, tapinstallaties, licht- en geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Voor in het groot of gewoon voor thuis heeft Elko Rentals alles in huis.
wijzigen gegevens

Deel deze pagina via:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina op Twitter

Bedrijven per regio: